Ungdom

På grund af manglende søgning, har vi desværre måtte lukke ned for ungdomsroning. Vi vil på et senere tidspunkt prøve at starte nye hold op igen, hvis interessen er der.

Hvis du skulle have interesse i at lære at ro kajak, er du velkommen til at skrive til os, så kan vi give besked når vi starter op igen.

For at kunne ro kajak skal man være fyldt 10 år, og man skal kunne svømme 350 meter. Børn under 10 år kan få tilladelse til at ro, såfremt de er tilstrækkelig modne. Dette vurderes af instruktøren under roningen.

Som forældre er I forpligtede til at være til stede i mindst 15 minutter efter instruktionsstart samt 15 minutter før sluttidspunkt for instruktion.

Instruktøren kan aflyse træningen i tilfælde af dårligt vejr, så det er vigtigt at forældrene er til stede, hvis dette skulle ske.

Alle børn skal aflægge svømmeprøve på 350 meter i svømmehallen. Forældrene afholder udgifterne dertil. Børnene har 3 gratis instruktionsdage, derefter skal der betales kontingent.

Kontaktpersoner for kajak børn og ungdom er: Jesper Rothberg som træffes på tlf. 257 878 28 eller e-mail jesper.rothberg@hotmail.com og Lars Sørensen som træffes på tlf. 612 613 45 eller e-mail vildmedsport@gmail.com.