Som den første klub i Nykøbing F. starter Nykøbing F. Roklub med den sjove, spændende og hurtigt voksende aktivitet på vandet:

Stand Up Paddle

Stand Up Paddle, kaldet SUP er en form for surfing, hvor du står på et Board med en paddel, som du både bruger til, at navigere og komme frem med.

SUP er i modsætning til mange andre surf-discipliner forholdsvis nem at lære.
Sporten henvender sig til alle målgrupper og det eneste du skal kunne, inden du kaster dig ud på boardet er, at kunne svømme.

Alt andet lærer du af roklubbens SUP-instruktører, på kurset lærer du de grundlæggende principper, balance, fokus på teknik, sikkerhed, vendinger, område og havneforhold, vejr og vind m.m.

Når instruktøren finder, efter ca. 7 – 8 timers undervisning, at du mestrer de grundlæggende principper og kan færdes sikkert til søs, bliver du frigivet og kan derefter frit låne klubbens Boards, våddragter og redningsveste og begive dig ud på tur på vores smukke Guldborgsund.

Vi tilbyder gratis prøvetime – prisen for et medlemskab for resten af 2019 er kr. 775,-, som også inkluderer motionsrum, samt svømmehal om fredagen i vinterhalvåret.

SUP kontakt:

Instruktør Søren Mondrup – E-mail: soerenmondrup@gmail.com