Kajakpolo i NFR.

Hvis du er glad for action, vand og boldspil, så kom og prøv kajakpolo med os!
Vi har uddannede instruktører, våddragt, både mm., så alt hvad du behøver, er badebukser, håndklæde og godt humør.
Der kræves absolut ingen forudsætninger om, at man kan ro i forvejen, blot at man kan svømme og er i nogenlunde fysisk form. Resten skal vi nok lære dig.

Pay’n’Play
Du er altid velkommen til at komme ned og prøve ganske gratis. Har du mod på mere, tilbyder vi nu en klippekorts-ordning,  hvor du kan træne med 5 gange for kr. 200,- eller 10 gange for kr. 350,-.
Så betaler du kun for de gange du er med, og behøver ikke et fuldt medlemskab af Nykøbing F. Roklub. Ønsker man senere, at drage nytte af roklubbens øvrige tilbud modregnes klippekortet i kontingentet.

Træningstidspunkter:
SOMMER 2022:
Der trænes fra Roklubben hver onsdag fra kl. 16.30 – kl. 18.30, hvor vi ror om til vores bane i Slotsbryggen ved Café Trekanten.
Med forbehold for ændringer – følg med her på siden eller på Facebook.

VINTER 2022/23:
Der spilles i Rødby Svømmehal. Samkørsel fra Nykøbing F. (kontakt Jens Aagren tlf. 21 77 62 82)

Sæsonen strækker sig fra april til sidst i oktober, for udendørs spil. I vinterhalvåret kan teknikken og formen holdes ved lige i svømmehallen.

Hvad er polo?
Der spilles 5 på hvert hold med en vandpolobold til 2 mål, og det bliver ofte beskrevet som en blanding mellem håndbold og basket bare på vand. Der må skubbes og sejles ind i hinanden for at erobre bolden, og man spiller i nogle små og meget manøvredygtige både, og selvfølgelig altid med vest og hjelm.
Ror man kajak i forvejen er det en rigtig god og sjov måde, at få udfordret sine færdigheder på.

Hvad kan vi tilbyde DIG?
Der er i juni 2019 blive anlagt en rigtig bane ved roklubben (på Nordsiden) og udstyret får en vældig opgradering med blandt andet 10 nye kajakker og nye pagajer takket være en rigtig flot støtte fra
Nordea-fonden.

Der vil være mulighed for at være med i turneringer og stævner rundt om i landet. Vi stiller hold i den nye 3 division Øst, når der åbnes for den med holdet ”Baltic Dolphins”, som også spillede i øst turneringen (indendørs) i vinter.

Er man klar til yderligere udfordringer, er vi også en del af Team Syd og et par af os har spillet i 2 division sammen med Stege og Næstved.

Der vil også være rigtig gode muligheder for særligt Juniorspillere, at talentudvikle og komme til træningssamlinger med andre virkelig gode juniorer via dette samarbejde. Og gennem vores netværk med de andre klubber i Team Syd, at spille nogle rigtig spændende Juniorstævner. Men man har den daglige grundtræning her i klubben.

Så ud over mange sjove timer med vand, sol og masser af godt kammeratskab, også mulighed for at udfordre dig selv, og spille med en masse ligesindede i hele landet.

Kontakt:           Jens Aagren – poloansvarlig i NFR.

Tlf. 21 77 62 82 – post@jens-aagren.dk