Kajakpolo i NFR.

Er du glad for action, vand og boldspil, så kom og prøv kajakpolo med os!
Vores sæson strækker sig fra april til sidst i oktober, for udendørs spil.
I vinterhalvåret kan teknikken og formen holdes ved lige i svømmehallen.

Træningstidspunkter:
SOMMER 2023:
Der trænes som udgangspunkt fra Roklubben hver tirsdag fra kl. 17:00 – kl. 18.30, hvor vi ror om til vores bane i Slotsbryggen ved Café Trekanten.
Med forbehold for ændringer – følg med her på siden eller på Facebook “Baltic Dolpins Kajakpolo NFR”.

VINTER 2023/24:
Der spilles i vinterhalvåret Rødby Svømmehal fra kl. 19-21.
Samkørsel fra Nykøbing F. (kontakt Jens Aagren tlf. 21 77 62 82)

Hvad er polo?
Der spilles 5 på hvert hold med en vandpolobold til 2 mål, og det bliver ofte beskrevet som en blanding mellem håndbold og basket bare på vand. Der må skubbes og sejles ind i hinanden for at erobre bolden, og man spiller i nogle små og meget manøvredygtige både, og selvfølgelig altid med vest og hjelm.
Ror man kajak i forvejen er det en rigtig god og sjov måde, at få udfordret sine færdigheder på.

Hvad kan vi tilbyde DIG?
Uddannede poloinstruktører, opgraderet udstyr, og gode ordnede rammer i et dynamisk og frit miljø, hvor du selv bestemmer, hvor meget energi og tid du vil ofre på det.

Vi har mulighed for at lave træningssamlinger med andre klubber, mulighed for at være med i turneringer og stævner rundt om i landet. Enten med vores eget “Baltic Dolphins”, som også
spiller i øst turneringen (indendørs) i vinter, eller som en del af Team Syd.

Du kan betale “Pay’n’Play”, så du kun betaler for den tid du faktisk bruger – eller melde dig ind og få glæde af alle de andre aktiviteter som klubben tilbyder.

Pay’n’Play
Du er altid velkommen til at komme ned og prøve ganske gratis. Har du mod på mere, tilbyder vi nu en klippekorts-ordning,  hvor du kan træne med 5 gange for kr. 200,- eller 10 gange for kr. 350,-.
Så betaler du kun for de gange du er med, og behøver ikke et fuldt medlemskab af Nykøbing F. Roklub. Ønsker man senere, at drage nytte af roklubbens øvrige tilbud modregnes klippekortet i kontingentet.

Der vil også være rigtig gode muligheder for særligt Juniorspillere, at talentudvikle og komme til træningssamlinger med andre virkelig gode juniorer via dette samarbejde. Og gennem vores netværk med de andre klubber i Team Syd, at spille nogle rigtig spændende Juniorstævner. Men man har den daglige grundtræning her i klubben.

Så ud over mange sjove timer med vand, sol og masser af godt kammeratskab, også mulighed for at udfordre dig selv, og spille med en masse ligesindede i hele landet.

Find os på facebook “Baltic Dolpins kajakpolo NFR”.

Kontakt træner :           Jens Aagren – poloansvarlig i NFR.

Tlf. 21 77 62 82 – post@jens-aagren.dk