Årsmøde roudvalget 27. februar 2020

Beretning:

Efter ønske fra medlemmerne har vi bestilt og vil modtage 10 redningsveste her i marts måned, efter ønske fra medlemmer. Det er med stor tilfredshed, at det er blevet helt naturligt, at iføre sig redningsvest ved roning.

Vi har indkøbt 2 inriggerbådvogne med tværbom  og vi har nu efterhånden udskiftet alle vores vogne på nær en enkelt, den må komme til næste år – alle vognene er stabile og med 4 hjul, vi har også indkøbt 6 reservehjul og aksler.

Vi har haft 4 nye roere på sidemandsoplæring – praktik og teori – Svend og Poul Erik har udarbejdet kursusmateriale til brug i undervisningen.

Vi har 2 roere på klubtræneruddannelse, så også eftermiddagsroerne er dækket ind og kan modtage nye roere,  alle instruktører skal samarbejde om uddannelsen af nye roere.

Svend og jeg har startet SUP, Stand Up Paddle og i den anledning er årerummet inddraget til SUP Boards og udstyr – når SUP er kommet rigtig i gang, skal der oprettes et udvalg for denne aktivitet også.

Vi har igen udarbejdet en statistik på brug af bådene, der er roet noget mindre i 2019 end i 2018, men sommeren var heller ikke den bedste af slagsen.

Af statistikken kan man se, at efter Quintin er kommet ned på gulvet, så bliver den flittigt brugt og rygterne om, at det er en ustabil båd er helt forstummet, man skal blot iagttage, at den er lidt mere levende end træbådene.

Statistikken viser også, at der ikke er behov for, at udvide flåden, men på et tidspunkt skal vi begynde, at udskifte de ældste eller mest slidte.

Men bådene er nu sat i stand og klar til sæson 2020, sæson nr. 136 for vores hæderkronede roklub.

 

Carsten Koborg Olsen
formand for udvalget

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *