Årsmøde roudvalget 22. februar 2018

Indkaldelsen til årsmødet har været annonceret på opslagstavler og på hjemmesiden – men kun 3 ro-medlemmer, ud over roudvalgsmedlemmerne, havde mulighed for, at deltage.

På årsmødet blev dagsordenen  gennemgået

Udvalget fik nogle ideér at arbejde med.

Referatet består kun af årsberetningen.


Årsmøde i Roudvalget Torsdag den 22. februar 2018

Velkommen til årsmødet

Rosæson 2017 har ikke været helt perfekt på grund af en elendig sommer, så det er ikke blevet til så mange rokilometre, som tidligere år.

Til gengæld havde vi en fin sommerdag til arrangementet Havnens Dag i henhold til projekt Vild med Vand.

Selvom vi i styregruppen havde håbet på flere besøgende, så var det et flot fremmøde, vi regner med, at omkring 700 besøgte havnen og arrangementet blev afviklet i den ånd, som et åbent hus arrangement skal have, alt er åbent, alt blev fremvist og mange ting kunne prøves – det gav os ikke flere medlemmer direkte, men vi har gjort os synlige.
(Birger)

Men tak til de medlemmer der var med til, at gøre dagen til en god dag, vi var meget synlige iført vores flotte robluser.

Havnens dag i år er den 9. juni men der er desværre opstået et problem, som vi skal have løst, Sejlklubben Vikingen, som var tovholder, har meddelt, at man på grund af en stor begivenhed med kapsejllads ikke kan stå for Havnens Dag i år – vi har et styregruppemøde den 6 marts og vi må så enten finde en ny tovholder eller også må vi blot aftale, at holde åbent hus individuelt – nu vi må se hvad vi kan komme frem til på mødet.

Den lille folder vi fik lavet til havnens dag er nu klubben officielle folder, vi har tænkt os, at den skal kunne findes på biblioteket i en mere målrettet udgave til borgere der kunne få lyst til, at ro.

Vi har gennem de sidste par år udskiftet vores bådvogne og sidste år fik vi 3 vogne og der er bestilt 2 til i år og inden længe vil alle både have nye vogne. Der har været nogle rusproblemer med forhjulene, det bliver afhjulpet med nye rustfrie hjul.

Alle både er nu udstyret med lænsepumper, vi har indkøbt 10 redningsveste mere af mærket Segumar, så vi i dag har 15 af denne sikre vest, ud over de 10 røde Tryg Veste.

Kirsten og Jens-Erik har efterset alle vores veste, vestene er journaliseret og parate til brug. Tak for det

Vestene bliver flittigt brugt, hvilket kan tilskrives, at den er let og behagelig, at have på og vi kan ikke nok anbefale, altid at bære redningsvest ved roning.

Vi har planer om en elektronisk infotavle i bådhallen, samt kameraer der viser Guldborgsund nord og syd, så man på hjemmesiden kan se hvordan vejr og vand ser ud inden man drager hjemmefra

Vi har også tænkt på andre vandsportsgrene, som Stand up Padle, eller måske Sit on Top kajakker til skolesamarbejde – desværre mangler vi unge mennesker, som vi kan uddanne som instruktører i nævnte aktiviteter, men det må vi finde en løsning på.

Omkring bådfronten, så er der ingen planer om indkøb eller udskiftning af både – bådene er i god og brugbar stand, takket være vores frivillige arbejde med vedligeholdelsen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *